Gift certificates

Як вибрати дитячу вишиванку на 1 вересня: поради та актуальні моделі

  1. Готуємо дітей до 1 вересня — критерії вибору дитячої вишиванки для школяра
  2. Актуальні моделі дитячих вишиванок на 1 вересня

Невдовзі осінь. Багато хто жартома називає цю пору улюбленою для батьків, адже діти повертаються до школи. Та перш ніж настане 1 вересня, дорослим належить пройти квест під назвою "зберемо дитину в школу". Покупка канцелярії, форми (рідко, але все ж), повсякденного одягу —  усе це забирає чимало часу й нервів. А ще ж шкільна "лінійка" і дитяча вишиванка. Якщо в інших пунктах ми не порадники, то з останнім залюбки допоможемо. Ну що, підберемо стильну вишиванку для хлопчика і дівчинки на 1 вересня разом. 

Готуємо дітей до 1 вересня — критерії вибору дитячої вишиванки для школяра

Як же вибрати вишиванку для дівчинки чи хлопчика на 1 вересня? Що врахувати, аби вбрання тішило не кілька разів у рік, а підійшло для більшості свят? Відповіді на ці й інші питання, включно з корисними порадами, даємо нижче. 

При виборі дитячої вишиванки варто врахувати:

Актуальні моделі дитячих вишиванок на 1 вересня  

Тепер поговоримо про цікаві моделі вишиванок для дітей, які можна обрати на 1 вересня різним віковим категоріям школярів. Розглянемо базові та креативні варіанти. 

Зараз обмежень стосовно одягу в закладах освіти практично немає. Та все ж більш ошатно на 1 вересня будуть виглядати білі вишиванки для дівчинки і хлопчика з класичним орнаментом — геометрія або квіти. Подібне вбрання потім можна одягати на свята чи урочистості. 

Для дівчинки пропонуємо моделі "Калинка" (вільний крій, оригінальні вставки, в міру широкі рукава, невелика червоно-чорна "калинова" вишивка хрестиком в зоні рукавів і манжетів) та "Олеся" (об'ємний геометризовано-квітковий орнамент — рукави,  вертикальний геометричний мінімалізм — передня частина) — найкращі варіанти під сарафан, спідницю чи штани.

Хлопчикам підійде виріб "Всеволод" (вільний крій, великий однотонний квітковий геометризований орнамент — передня частина виробу і манжети. Доступні кольори: зелена, синя вишивка (біле полотно), біла (темно-синє полотно). 

Ну і як же без суконь? Придивіться до моделей "Еля" (універсальна, чорний колір, прямий крій, невеликий однотонний білий орнамент в зоні рукавів і в нижній частині плаття) та "Дзвінка" (святкова, з прямою спідницею, об'ємними рукавами, великим червоно-чорним орнаментом (рукави і передня частина) + пояс). Вони зовсім різні, але тим і чудові! 


Хочете, щоб ваш син чи донька на 1 вересня були в центрі уваги? Придивіться до креативніших варіацій:

Усі ці й безліч інших варіантів дитячої вишиванки на 1 вересня ви можете знайти на сайті магазину "Галичанка". Заходьте, дивіться асортимент, здійснюйте замовлення. Бажаєте приміряти виріб перед покупкою? Завітайте у фізичні магазини у Львові. Адреси —  на головній сторінці сайту. Ласкаво просимо! 

23/08/2024
Add a comment to this article

Please rate this article *

Bad
Good

* - required fields