Подарункові сертифікати

Діти у вишиванках: 8 стильних образів для хлопчиків та дівчаток

Вишиті сорочки, футболки сукні, спідниці тощо носять усі — і дорослі, і діти! Цей елемент одягу наразі посідає вагоме місце в нашому житті. Про чоловічі та жіночі вишиванки ми писали неодноразово, але як щодо наймолодших? Сучасні виробники сьогодні пропонують чимало дитячих вишиванок. Буденні чи святкові варіації — обирати лише вам. Спеціалісти інтернет-магазину "Галичанка", сьогодні складемо стильні аутфіти з вишитим одягом для дітей на кожну з пір року. Користуйтеся!

Готові дитячі образи з вишиванками на всі сезони — варіанти з фото

Луки з вишиванками навіть дітям можна носити увесь рік. Головне — правильне їх поєднання з іншим одягом! І цього ми вас зараз навчимо. 

Кілька слів щодо матеріалу. Дітям рекомендують обирати вишиванки з натуральних (льон) чи комбінованих (домоткане полотно, батист) тканин. Вони мають хороші характеристики — міцні, не сковують рухів, легкі у догляді, а головне — гігроскопічні (швидко вбирають і віддають вологу) та гіпоалергенні, тому точно не зашкодять навіть малюкам. Однак є нюанс: це стосується лише тих комбіматеріалів, що мають у складі не більше 30% синтетики. Також варто купувати речі з тканини лакоста, якщо мова йде про вишиті футболки для хлопчика або дівчинки. Подібний вид трикотажу володіє схожими властивостями до тих, про які ми говорили вище. 

Дитячі вишиванки влітку —  актуально й зручно! 

Почнімо з літа. У цей період експериментувати зі стилем найкраще. Влітку вишиванки носять практично з усім одягом, за винятком спортивного. 

Класичні варіації вбрання з національним орнаментом — сорочки вільного крою і з довгим рукавом чудово комбінуються з шортами, джинсами, брюками з натуральних тканин чи трикотажу, спідницями, сарафанами. Те саме стосується і футболок. Дитячі вишиті сукні можна носити соло, одягнувши лише зручне взуття у вигляді кросівок, кедів, лоферів. Нижче — цікаві і зручні літні аутфіти для хлопчика і дівчинки!

Образ №1: дитяча вишиванка вільного крою з об'ємним квітковим орнаментом (у спеку —  футболка), чорний джинсовий сарафан, білі кросівки чи зручні туфельки під колір вишиванки чи орнаменту, невелика сумочка.

Образ №2: дитяча футболка-вишиванка, подовжені класичні бежеві шорти або лляні штани, окуляри, білі кросівки, рюкзак. 

Осінь і дитячі вишиті сорочки 

Восени кількість образів, в які можна інтегрувати вишиванку, теж чимала, але при створенні аутфіта важливо стежити за поєднаннями кольорів. Сорочка-вишиванка чудово комбінується з повсякденними і святковими класичними костюмами (костюмка, трикотаж, в'язані варіації), джинсами, спідницями, трикотажними і в'язаними сукнями. Щодо верхнього одягу, образ добре доповнять пальта, подовжені куртки, бомбери, шкірянки. Складімо два святкових луки!

Лук №1: дитяча вишита сорочка з об'ємним орнаментом і поясом, спідниця плісе, черевички, піджак або пальто, залежно від погоди, капронові колготи темного кольору, маленька сумочка в тон спідниці, орнаменту на сорочці. 

Лук №2: дитяча вишиванка для хлопчика з вишивкою з одного боку, темні класичні штани чіно, піджак/бомбер, залежно від погоди, чорні високі або білі низькі базові кросівки з прямою  підошвою. 

Як і з чим дітям носити вишиванку взимку?

Насправді нічого складного в поєднанні дитячої вишиванки з зимовими аутфітами немає. Виріб чудово виглядає в тандемі з тими ж речами, що ми згадували в попередньому підзаголовку + до них додамо короткі і довгі зимові куртки та високі чобітки. Так, здебільшого вишиванка під зимовим одягом непомітна, але є кілька варіантів як це змінити. Створимо цікаві образи для посиденьок у кафе, ресторанах, походів у гості!

Аутфіт №1: дитяча вишиванка з широкими рукавами, джинси, светр-безрукавка або класична безрукавка з костюмки, довга кремова куртка, шапка, шарф і сумочка під колір візерунків на сорочці, кремові черевички.

Аутфіт №2: біла дитяча вишиванка з об'ємною геометризованою вишивкою, джинси, світлий светр із замочком, черевики, чорна куртка, шапка, шарф під колір орнаменту на вишиванці. 

Вишиванки у дитячих весняних образах 

Весняні образи загалом схожі на зимові (у березні) й осінні (у квітні), але от у травні, коли стає в міру тепло, можна поволі додавати спідниці, костюмчики з безрука2вками і навіть футболки, якщо дозволить погода. Крім того, навесні радять носити спортивні костюми з вишивкою, світшоти тощо. Складені нами варіації образів підійдуть для днів народжень, весіль тощо. 

Образ №1: жовта дитяча вишита сукня довжини міді, чорні лофери, кремовий кардиган, чорна сумочка. 

Образ №2: дитяча вишиванка з об'ємним геометричним орнаментом, сірі штани та безрукавка, білі кросівки з прямою підошвою. 

Як бачимо, дітям теж можна носити вишиванки за будь-якої нагоди й у всі пори року, і це виглядатиме стильно. Усі показані вище моделі дитячих вишитих сорочок ви можете знайти в інтернет-магазині етноодягу "Галичанка". Заходьте на сайт, дивіться асортимент, здійснюйте замовлення. Доставимо товар в будь-яку точку України. Ласкаво просимо! 

10/09/2024
Додати коментар до цієї статті

Оцініть будь ласка цю статтю *

Погано
Добре

* - поля для обов'язкового заповнення