Подарункові сертифікати

Найкращі моделі новорічних і різдвяних світшотів 2023

  1. У чому популярність повсякденних та новорічних світшотів дитячих і дорослих?
  2. Парні світшоти новорічні – особливе вбрання для рідних
  3. Різдвяні світшоти для сім’ї як атрибут зближення

Новий рік та Різдво люблять усі! Зимові свята традиційно проводимо в колі рідних, то чому б не зробити їх ще яскравішими? Уявіть як круто в особливі дні одягнути цікаве вбрання, що зігріє та однаково зблизить закохану пару, маленьку сім’ю, велику родину. Маємо для вас сюрприз! Стильні різдвяні та новорічні світшоти, що неодмінно наповнять святкові миті теплом!

У чому популярність повсякденних та новорічних світшотів дитячих і дорослих?

Світшоти – базові елементи гардероба. Вони давно завоювали прихильність людей, котрі в одязі цінують насамперед комфорт. Вони дають змогу почуватися вільно будь-де та будь-коли, а ще, завдяки своїй універсальності, не вийдуть з моди, мабуть, ніколи.

Сучасні світшоти мають безліч переваг:

Будьте впевнені –  світшот зігріє за будь-якої погоди. Особливо це актуально взимку, коли приходять свята і хочеться чогось теплого та комфортного. Якщо досі не обрали лук на Новий рік та Різдво – читайте далі! Розповідаємо про асортимент та виділяємо найкраще!

Парні світшоти новорічні – особливе вбрання для рідних

Новий рік 2023 зустрічаємо по-домашньому! Без яскравого одягу, гучних вечірок та звичних веселощів. Натомість затишку та яскравих барв додаємо за допомогою новорічних світшотів для пари або цілих сімейних комплектів тематичного одягу. Вони довговічні, стильні і, що головне  – теплі!

Магазин «Галичанка» подбав про те, щоб вибір новорічних світшотів для всієї сім’ї був широким, а ціна – доступною. Жодних зайвих деталей – лише найцікавіші принти! Усі «малюнки» зроблені якісною машинною вишивкою в звичних базових чи оригінальних яскравих кольорах. Сірий, темно-сірий, вишневий, джинс – обирайте на свій смак!

Новорічні світшоти для двох представлені моделлю «Друзі». Чому саме друзі, якщо вбрання для закоханих? Бо на малюнку зображені Санта Клаус і казковий новорічний олень, котрі обіймаються як справжнісінькі «бест френдс». Оверсайз-фасон з відкритою шиєю та широкими рукавами, базовий сірий колір, яскрава вишита «картинка» середнього розміру – цей светр точно підійде поціновувачам зручності. Жіночі моделі ще мають невеликий розріз з обох боків виробу. У подібному одязі для пар можна не лише Новий рік яскраво зустріти, але й із комфортом на роботу, прогулянку чи в кафе піти.

Парні світшоти новорічні із магазину «Галичанка» можуть стати чудовим варіантом подарунка на зимові свята. Крім того, в них можна влаштувати святкову фотосесію для закоханих.

Новорічні світшоти «Фемілі Лук» з трендовим  тваринним орнаментом – велике біле зображення вовка на вишневому трикотажі у поєднанні з українською вишивкою стануть ідеальним варіантом для зустрічі Нового року 2023 у затишному сімейному  колі.

В асортименті «Галичанки» є також новорічні чоловічі світшоти із зимовими казковими персонажами – велике кольорове  зображення сучасного Санта Клауса в сонячних окулярах, вишитого гладдю білими, блакитними, червоними та синіми нитками. Джинсовий трикотажний светр «Санта» з принтом  – універсальний! Комбінуйте з чим забажаєте!

Маємо ще варіанти теплих светрів для чоловіків із зображенням силуетів тварин (ведмеді, олені, вовки) маленького чи середнього розміру. Назви моделей: «Полярні ведмеді», «Зимова історія».  Зі схожим орнаментом у нас продаються і новорічні сімейні світшоти. Доповнює вбрання велика біла горизонтальна вишивка на передній частині й вертикальна на рукавах виробу. Дівчата, беріть на замітку чудовий варіант подарунка коханому!

Купити новорічні світшоти вищезгаданих моделей можна на сайті магазину «Галичанка» за лічені хвилини. Усі товари мають оригінальні фото та розмірну сітку.

Різдвяні світшоти для сім’ї як атрибут зближення

Різдво – подія, котра збирає за столом всю велику родину. Хочете здивувати близьких цікавим сімейним луком? Тоді гайда дізнаватися асортимент різдвяних світшотів від «Галичанки»!


Найцікавіший варіант, який ми завжди пропонуємо нашим покупцям – «Різдвяна зірка». Комплект на чотирьох членів сім’ї, зшитий у вишневому кольорі з сірими вставками в зоні шиї, рукавів та в нижній частині виробу. Його особливість у тому, що чоловіча, жіноча, дитячі моделі повністю ідентичні. Оздоблені ці світшоти різдвяні теж однаково  – вишивка по всій довжині рукавів, великий силует вовка на фоні місяця та хмаринки на передній частині вбрання. Абстрактне зображення вишите гладдю з використанням білих ниток. Виглядає дуже незвично!

Шукаєте класний комплект дитячих светрів на Різдво з відмінним дизайном? Пропонуємо ще одну оригінальну модель вишневого кольору, котра підійде і для хлопчиків, і для дівчаток. Це – «Різдвяна зірка» насиченого вишневого кольору з великою кількістю білої вишивки на рукавах та спереду виробу, двома святковими оленями, сніжинкою і ялинками. Діти точно оцінять!

Різдвяні та новорічні світшоти для дітей і дорослих від магазину «Галичанка» представлені цікавими моделями, котрі точно привернуть вашу увагу. Заходьте на сайт, дивіться асортимент і купуйте стильну продукцію за відмінною ціною. Бажаєте приміряти виріб перед покупкою? Чекаємо в офлайн-магазині у Львові. Зустріньте Різдво та Новий рік 2023 тепло і модно разом з нами. Цінуємо та поважаємо кожного клієнта!

19/01/2023
Коментарі (1)
Аня
19/01/2023
★★★★★
★★★★★
Різдвяні світшот це топчик. З ним відчуваю себе набагато вільнішою
Додати коментар до цієї статті

Оцініть будь ласка цю статтю *

Погано
Добре

* - поля для обов'язкового заповнення