Подарункові сертифікати

Вишиванка взимку. З чим її можна носити жінкам та чоловікам?

Вишиванку хочеться носити всюди і до всього! Сьогодні вона стала справді особливим елементом гардероба українців і вдома, і за кордоном. З приходом холодів більшість ховає своє вбрання з національними орнаментами у шафу, не замислюючись, що навіть взимку з ним можна скласти трендовий і теплий аутфіт. Сьогодні спеціалісти магазину «Галичанка» покажуть зручні та стильні луки з вишитою сорочкою, які ви будете з радістю носити у морозний сезон!

З чим комбінувати вишиванку взимку? 6 актуальних варіантів

Носити вишиванку взимку – це так само зручно, як і в будь-яку іншу пору року. Головне, належно утеплитися і правильно поєднати її з теплим одягом. 

Образ №1. Повсякденний діловий total black 

Класичний лук у чорних кольорах –  ідеальний для повсякдення! Широкі штани, вишиванка з однотонною вишивкою, оверсайз піджак, пальто довжини максі, масивні черевики, мінімалістична сумочка. Вишивка підкреслить total black аутфіт, додасть йому родзинки. Щоб створити ефект контрасту, одягніть вишиванку білого чи будь-якого іншого кольору. Чорний чудово комбінується з усіма тонами. 

Такий лук взимку вважається універсальним, але він буде комфортним тільки в теплу погоду. Щоб зробити аутфіт ще більш трендовим, штани можна заправити у черевики, створивши ефект обʼємного низу.  Хочете стандартний класичний стиль? Візьміть черевики з товстими підборами. Дуже стильно! 

Образ №2. Елегантне жіночне максі

Вишиті сукні взимку носити теж реально, ще й тепло буде, не тільки красиво. Плаття з орнаментом, довгий кардиган, еко шуба довжини максі, невелика світла сумка, аксесуари під колір вишиванки, теплий шарф, черевики з підбором. Такий образ буде доречним в будь-яку погоду. Особливо елегантно цей варіант виглядає у світлих тонах. Щоб було тепліше, якщо дозволяє довжина та фасон вишитого плаття, одягайте бежеву термобілизну. Тепло й елегантно! 

Образ №3.  Сміливе тепле спортивне поєднання 

Вкотре наголошуємо – носити вишиванку зі спортивними штанами можна! Звісно, не всі фасони між собою добре комбінуються, але ми знаємо оптимальний варіант і взимку. В міру об’ємні штани карго, вишиванка, коротка тедді шуба, великий шарф, шапка, масивні черевики, рюкзак або будь-яка зручна сумка під ваші потреби. У «Галичанці» є чудова модель «Веснянка», яка має гарний вигляд в тандемі з будь-якими штанами, зокрема і спортивними, завдяки оригінальному фасону та великій квітковій вишивці. Любите такий стиль? Тоді придивіться саме до неї. Крутий повсякденний варіант для тих, хто обирає стиль і комфорт! 

Образ №4. База на всі випадки життя

Джинси – універсальний елемент гардероба, який підходить абсолютно до всього. Їх не поєднували, мабуть, хіба що із сукнями. Та й це тільки питання часу, адже мода – річ мінлива. З вишиванками джинсові штани комбінуються ідеально. 

Базовий лук: джинси прямого крою, вишиванка з широкими рукавами, об’ємний светр, довга куртка, шарф/шапка, чоботи-труби, сумка. Такий варіант одягайте на роботу, відпочинок з друзями, побачення з коханими. Якщо не любите класику, але обожнюєте базові поєднання, то цей образ вам точно сподобається. До того ж він комфортний навіть у найбільш люті морози. У приміщенні светр можна зняти та накинути на спину, а при виході – одягнути. Саме те, що треба взимку! 

Зимові образи з вишиванкою для чоловіків – два стильні варіанти

Тепер покажемо як носити вишиванку взимку чоловікам. Далі – два образи: один повсякденний, інший святковий! 

Аутфіт №1. Чорні прямі джинси, вишиванка, светр крупної в’язки із замочком, черевики, коротка куртка, рюкзак або бананка, з аксесуарів – годинник, а якщо дуже холодно – шапка і шарф однієї колекції, контрастних відтінків (чорна шапка, білий шарф). Светр так само можна накинути на спину.  

Аутфіт №2. Класичний костюм базового кольору, наприклад, чорний, вишиванка, зроблена у фасоні базової сорочки, туфлі, утеплене довге зимове пальто, об’ємний шарф, годинник. Цей образ ви точно одягнете на роботу із класичним дрескодом, весілля, дні народження. Він виглядає дуже елегантно, при цьому – доволі теплий. У морози одягайте під низ термобілизну. 

Як бачимо, вишиванку можна носити практично з будь-чим. Важливим є лише правильне поєднання кольорів та й в принципі елементів гардероба між собою. Купити універсальну вишиванку ви можете на сайті магазину «Галичанка». В асортименті – більше сотні варіантів виробів з національним орнаментом різних кольорів, фасонів. Вибирайте оптимальний для себе. Ми чекаємо кожного! Будьте в тренді разом з «Галичанкою».

29/01/2024
Додати коментар до цієї статті

Оцініть будь ласка цю статтю *

Погано
Добре

* - поля для обов'язкового заповнення