Подарункові сертифікати

Парні вишиванки для молодят: актуальні фасони 2023, кольори, орнамент

  1. Трендові варіанти парних вишиванок на весілля 2023
  2. Як вибрати парні вишиванки на весілля – базові поради

Весілля – особливе свято з купою приємних турбот. Підбір закладу, святкове меню, запрошення, перший танець тощо… Розв'язання цих питань займає багато енергії та часу, але ще складнішим є вибір одягу. Коли справа доходить до покупки весільного вбрання для обох партнерів, то починаються труднощі, бо вибір дуже широкий. Ідеальне рішення 2023 року – парні вишиванки на весілля. Сучасні виробники подбали про те, щоб максимально адаптувати їх під тренди. Тому сьогодні розповімо про актуальне вбрання з національним орнаментом і поділимося цікавими святковими моделями. Поїхали!

Трендові варіанти парних вишиванок на весілля 2023

Вишиванка – головний символ української нації. Популярність подібного вбрання переоцінити складно, бо воно сьогодні доречне для будь-якої події. Тим паче для узаконення стосунків. Які парні весільні вишиванки обрати для головного дня в житті молодят у 2023 році – ділимося варіантами, що підійдуть кожному!

Класичні фасони з оригінальними елементами

Почнемо з вічної класики. Актуальними на весілля у 2023 році для жінок вважаються  плаття довжини міді або максі вільного крою з широкою спідницею, об’ємними рукавами та цікавими декоративними елементами, наприклад, вставками з фатіну та вишивкою білим по білому. Чоловічий варіант: вишиванка вільного крою, що імітує фасон класичної сорочки, має ґудзики, вертикальну невелику вишивку на передній частині виробу. Популярність цих моделей пояснюється тим, що такі вишиванки по-особливому святкові й максимально нагадують традиційне вбрання молодят, але з невеликим стильним акцентом. Знайти цей фасон парних вишиванок на весілля у Львові можна на сайті «Галичанка».

Ще один базовий варіант весільних парних вишиванок – жіноча сукня міді кавового кольору з широкими до низу рукавами, чорними вставками, оригінальним рослинним орнаментом та чоловіча вишиванка без коміра, але з ґудзиками та з тотожним оздобленням. Кольори ниток – чорний, кавовий, білий – підібрані так, щоб  створити ідеальну «картинку», котра неодмінно запам’ятається. Цей комплект ідеально підійде тим, хто прагне урізноманітнити святковий день і не обмежуватися класичними білими відтінками, але зберегти колорит. Придивіться до моделей «Єремій і Єремія» від «Галичанки».

Яскраві відтінки та широкі рукави

Кольорове полотно – супер актуальний вибір у 2023 році, адже сучасне покоління прагне руйнувати міф про суто світлі весільні відтінки й тяжіє до оригінального оздоблення. Цікавим варіантом у цьому випадку стане жіноча червона сукня міді з укороченими розширеними до низу рукавами та великою геометричною вишивкою білого, помаранчевого, синього, зеленого відтінку на передній верхній частині сукні, рукавах та з обох боків спідниці. Чоловічий варіант – біла вільна сорочка з розрізом в зоні шиї, трохи розширеними руками та великою кольоровою вишивкою на передній частині вишиванки та внизу на рукавах. Баланс білого і червоного виглядає сучасно та оригінально! Такі парні вишиванки для молодят купити можна в «Галичанці». Цікаві моделі у цьому фасоні: «Геометрія» і «Трипілля».

Вишукані та святкові фасони весільних вишитих сорочок

Не всі жінки полюбляють сукні. Навіть для весільного дня. Багато представниць прекрасної статі цінують насамперед власний комфорт. Саме тому вони обирають не плаття, а сучасну вишиту сорочку і комбінують її з трендовим оверсайз костюмом зі штанами або легкою спідницею в фасоні олівець міді чи максі довжини.

Стильна і комфортна модель від «Галичанки» – «Княжий амулет» у білому та чорному кольорі. Тим, хто хоче виділитися, пропонуємо зупинити вибір саме на другому варіанті. Жіноча сорочка тут по-справжньому вишукана та оригінальна. У неї опущені плечі, є довгий стильний пояс, а вишивка розміщена в основному на рукавах і трохи на передній частині моделі. Чоловіча вишиванка не менш стильна, хоча й зроблена у класичному фасоні. «Родзинка» цього тандему – у кольорі орнаменту. Він зроблений у яскравому, майже кислотному червоному відтінку. Варіант для дуже сміливих молодят!

Якщо на весілля чи розписку ви хочете саме комплект сорочок, але більш стриманий, то можна взяти класичні білі моделі з квітковою вишивкою. Наприклад, комплект «Біанка і Павло» від «Галичанки». Жіноча сорочка тут, крім вишивки, оздоблена ще чорними фатіновими вставками, а чоловіча зроблена у стилі базової сорочки, але з великим трояндовим орнаментом.

Як вибрати парні вишиванки на весілля – базові поради

Вибрати парні вишиванки для молодят не складно! Головне – врахувати написане нижче:

Усе інше залежить суто від персональних уподобань. Ну і, звісно, не забувайте про перевірених виробників. Широкий асортимент парних вишиванок для молодят у Львові є на сайті магазину «Галичанка». Заходьте, обирайте та робіть своє весілля колоритним і незабутнім!

05/05/2023
Додати коментар до цієї статті

Оцініть будь ласка цю статтю *

Погано
Добре

* - поля для обов'язкового заповнення