Подарункові сертифікати

Елегантні та жіночні: усе про вишиті плаття з фатіном

  1. У чому особливість суконь з фатіном?
  2. Популярні фасони сучасних жіночих суконь з фатіном
  3. Найкращі моделі суконь з фатіном в асортименті «Галичанки»

Плаття – незамінний елемент жіночого гардероба! Це й не дивно, бо на сучасному ринку подібного одягу багато. Різні фасони, кольори, оздоблення… Але особливої уваги сьогодні заслуговують сукні з фатіном. Вони підкорюють серця панянок своєю оригінальністю та легкістю.  Сьогодні розкажемо про специфіку цього вбрання, виокремимо цікаві моделі.

У чому особливість суконь з фатіном?

На перший погляд здається, що плаття з фатіном не дуже практичні, бо ця тканина жорстка і прозора. Однак вона має багато переваг:

Не обійшлося й без недоліків. Фатін погано реагує на високу температуру, а ще електризується, тому під час прання варто користуватися спеціальними кондиціонерами.

Популярні фасони сучасних жіночих суконь з фатіном

Повсякденні та вечірні плаття з фатіном надзвичайно легкі та стильні. Вони дають відчуття невагомості. Сучасні виробники використовують цю тканину для пошиття суконь практично будь-якого фасону, але є кілька модних варіантів.  

Цікаво виглядає фатін на сукнях А-силуета, довжини міді або максі. Ним можна оформити спідницю та рукави. Таким чином, вбрання здаватиметься пишним та «повітряним». Будь-яка жінка почуватиметься в ньому наче справжня принцеса! Подібний варіант сукні підійде для урочистих подій – розписка, хрестини, Перше вересня, випускний тощо.

Добре інтегрується фатін і в плаття фасону балон. Вони об’ємні і роздуті внизу. Довжина може бути будь-якою – міні, міді або максі. Такі сукні можна носити й у повсякденному житті. Підійдуть сміливим та яскравим панянкам, котрі люблять виділятися з натовпу. Дуже цікаво виглядають короткі та довгі трикотажні плаття, котрі повністю прикрашені фатіном. Стильно, зручно та актуально!

Ще один оригінальний фасон, куди класно підходить фатін – коктейльні сукні на запах будь-якої довжини. Дуже цікаво в подібних виробах виглядають об’ємні фатінові рукави. Вони роблять вбрання більш святковим. Проте це зовсім не означає, що ви не можете носити його на роботу чи на посиденьки з друзями. Стильний повсякденний образ: яскраве рожеве або стримане чорне плаття з фатіном на запах, чоботи, піджак та невелика сумочка. Дуже жіночно!

Найчастіше фатін використовується в фасоні «пачка». Вечірні сукні з фатіном цього виду мають приталений верх та об’ємну спідницю міні, міді або максі. Подібне вбрання можна одягати на вечірку, випускний, весілля, день народження тощо. Якщо ще й додати ажурні вставки, буде дуже святково!

Ну і на «десерт» додаємо фасон рибка. Фатін тут використовується рідко, але виглядає дуже вишукано. Особливо якщо оздобити ним рукави та нижню частину плаття, але додати лише один шар, щоб не було забагато об’єму. Ідеальний весільний та випускний варіант!

Часто ця тканина використовується й для пошиття одягу з вишивкою. Вишиті плаття з фатіном виглядають значно елегантніше, ніж звичайні. Та й підходять вони всім! Головне – обрати своє.

Найкращі моделі суконь з фатіном в асортименті «Галичанки»

Сучасні виробники йдуть в ногу з часом і створюють неймовірні варіанти звичайних та вишитих суконь з фатіном на будь-який смак. Яскраві та цікаві моделі пропонує львівський етно магазин «Галичанка».

Стильне вбрання на щодень – плаття вишиванка з фатіном «Сеньйорита». Довжина трохи нижче коліна, вільний крій, приталені фатінові рукави з оздобленням довжиною ¾, вишукана вишивка на передній частині виробу та зручні кишеньки. Підійде поціновувачкам класичного стилю та офісним леді. Класно доповнить і святковий образ. Можна купити у двох кольорах: сірий та ментоловий.

Фантастичний святковий варіант – «Жанетта». Супер об’ємний фатіновий низ із розпіркою, ґудзиками та кружевом, витончений верх у стилі вишитої сорочки з великим орнаментом і яскравий пояс для підкреслення талії. Чудовий вибір на урочистості! Ці сучасні вишиті плаття з фатіном продаються у таких поєднаннях відтінків: чорний з фіолетовим, білий з чорним та рожево-фіолетовим. Для яскравих панянок!

Ніжне вишите плаття з фатіном «Божена» стане найкращим вибором для важливого свята – випускний, хрестини тощо. Білий, в міру об’ємний низ, приталений верх із великими кольоровими візерунками і вишитим поясом, рукав ¾ та маленькі ґудзики на верхній частині виробу – це поєднання створює неймовірно витончену сукню, в якій кожна жінка почуватиметься впевнено та невимушено. Схожа модель, але з яскравим червоним оздобленням – «Ярославна».

Неймовірна вишита сукня з фатіном «Біанка» – оптимальне рішення для розписки чи весілля в колоритному українському стилі. У цьому платті поєднуються класика та сучасність. Вільний крій, довжина максі, червоно-чорний та синій квітковий орнамент, оригінальна геометрія і фатінові вставки на спідниці та верхній частині рукавів… Зручне і водночас гарне та елегантне – таке поєднання не залишить байдужим жодну наречену чи її дружку!  

Купити плаття з фатіном на свято та на щодень – однозначно класна ідея! А щоб втілити її в життя, завітайте на сайт магазину «Галичанка», дивіться асортимент та замовляйте те, що вам потрібно. Якісно й недорого. Хочете приміряти? У нас є офлайн магазин у Львові. Ласкаво просимо!

23/03/2023
Додати коментар до цієї статті

Оцініть будь ласка цю статтю *

Погано
Добре

* - поля для обов'язкового заповнення