Подарункові сертифікати

Світшоти з вишивкою: що пропонує український ринок 2023?

Світшот – базова річ гардероба. Не дивно, адже він комбінується практично з усім одягом: шорти, штани, спідниці, сукні різної довжини. Сьогодні асортимент світшотів у магазинах вражає. Мають попит колекції з вишивкою, тому виробники щороку намагаються інтегрувати національний орнамент у спортивний одяг по-новому. Чим український ринок вишитих світшотів здивує у сезоні 2023/2024 – розповідаємо! 

Світшоти з вишивкою. Що в тренді у сезоні 2023

Цього сезону в моді все! Базові однотонні кольори, яскраві відтінки, укорочені кофти, улюблений оверсайз з великими або мінімалістичними візерунками – справжній рай для прихильників стилів кежуал і спортшик, які не уявляють свого життя без світшотів, вміло інтегрують їх в кожен образ, радо купують нові актуальні позиції. Розглянемо детальніше!

Оверсайз з невеликою кількістю вишивки

Подібний варіант має попит кілька сезонів поспіль, і цей – не виняток. Чудово підійде людям, що люблять додавати до образу етнічні мотиви, але не робити особливого акценту. Маленький тризуб в зоні рукавів чи передньої частині виробу, орнамент з українських національних символів, наприклад, вишите хрестиком серце, геометричні фігури, вишиті у формі прямокутника, кола, трикутника спереду – усе це сьогодні пропонує український ринок світшотів з вишивкою. Щодо кольорів, то тут асортимент також широкий: базові (білий, чорний, сірий, бежевий…), яскраві (синій, жовтий, червоний, блакитний…). Спробуємо скласти повсякденний образ. Чорні широкі класичні штани, світшот, тренч, кросівки, сумочка – поєднання зручності та стилю! Безліч схожих позицій пропонує сайт магазину «Галичанка». Тим, хто шукає світшоти з Львова, рекомендуємо завітати. 

Великий орнамент на однотонному полотні – патріотичний акцент 

Такий тренд підійде справжнім поціновувачам українського орнаменту. Сучасні виробники вишитих світшотів роблять акцент саме на великій вишивці, оскільки вона демонструє неабиякий патріотизм. В асортименті магазинів сьогодні можна знайти утеплені та звичайні вишиті кофти з об’ємними написами українською («Вільна», «Смілива», «ЗСУ»), англійською мовами (Freedom, Ukraine), великими кольоровими національними символами (різнокольоровий тризуб). Тут же згадаємо про жіночі та чоловічі вишиті світшоти з популярними цитатами або уривками віршів. Цьогоріч вони б’ють рекорди продажів! Крім того, є чимало спортивного одягу з вишивкою, як у сорочок-вишиванок. Дуже стильно виглядає білий світшот з вишитими жовто-блакитними колосками й каліграфічним написом Ukraine. Також стильний варіант, який точно сподобається кожному – вишивка під колір полотна. Скласти трендовий образ з такими речами здається дещо складно, але якщо комбінувати їх зі штанами й верхнім одягом білого або чорного кольору і додати акцентні аксесуари, то у вас неодмінно все вийде! 

Поєднання кількох кольорів для поціновувачів яскравих вишитих речей

Це саме той випадок, коли патріотичний не лише орнамент, але й полотно. Жовто-блакитні кольори тканини, синій матеріал з жовтими вставками в зоні комірця, рукавів, манжетів, червоно-чорні тони. Неймовірно стильно виглядає світшот з широкими рукавами жовтого кольору з блакитною вишивкою або навпаки. Крім того, виділимо широкий світшот темно-синього кольору з блакитним капюшоном, блакитно-жовтими вставками на рукавах та написом Ukraine. Такий світшот точно сподобається чималій кількості людей! Складемо з ним яскравий образ? Світшот, темно-синя джинсова спідниця, чорні високі черевики, блакитний шкіряний тренч, жовта сумочка. Надзвичайно стильно! 

Укорочені варіанти з різними малюнками

Короткі світшоти – ще один модний тренд. Вони менш популярні, ніж оверсайз фасони, але інтегрувати їх в образ значно легше. Сьогодні український ринок пропонує укорочені світшоти різних кольорів – від базових до яскравих, і з різними варіантами вишивки. Здебільшого, бачимо мінімалістичні малюнки (червоне, синьо-жовте серце, тризуб, рослинний орнамент), написи (українські, англійські слова, уривки віршів українських поетів), візерунки хрестиком чи гладдю як у вишиванок. Зробити невеликий акцент на українських символах або написах, чому б ні? Дуже стильно подібні короткі світшоти виглядають в тандемі зі шкіряними шортами і куртками. Класно скомбінувати їх також можна зі штанами карго, широкими джинсами, спортивними штанами. Універсально, стильно, комфортно і легко!

Світшоти-туніки базових кольорів 

Справжній тренд сезону 2023/2024 – жіночі вишиті світшоти-туніки з утепленням чи без нього. Вони – ідеальний варіант для всіх сезонів! Подібно до вищезгаданих позицій, цей одяг продається в різних кольорах, але переважають саме базові (білий, молочний, чорний, бежевий, кемел). Наприклад, в асортименті магазину «Галичанка» доступні жіночі вишиті світшоти Fredoom у бежевому кольорі з біло-синіми китицями та однойменним написом, зробленим так само у біло-синіх відтінках. Текст, викладений з геометричних візерунків, вишитий дещо хаотично, що додає виробу родзинки. Просто маст хев у сезоні 2023/2024! Такий світшот можна поєднати з теплими колготками, лосинами, масивними черевиками, чоботами або ботфортами. З верхнього одягу підійде об’ємний плащ. 

Як бачимо, український ринок пропонує чимало дитячих, жіночих, чоловічих світшотів з вишивкою та принтами різних кольорів, фасонів. Сучасні виробники, серед яких й інтернет-магазин «Галичанка», враховують усі потреби потенційних покупців, тому серед широкого асортименту точно кожен знайде щось для себе. У «Галичанці» можна купити світшоти для всієї родини. Заходьте на сайт, переглядайте актуальні позиції, робіть замовлення і насолоджуйтеся якісним товаром. За можливості, завітайте у фізичний магазин у Львові. Всі адреси знайдете на офіційному сайті. Будемо раді бачити у нас! 

19/12/2023
Додати коментар до цієї статті

Оцініть будь ласка цю статтю *

Погано
Добре

* - поля для обов'язкового заповнення