Подарункові сертифікати

Трендові сучасні вишиванки 2023: як не помилитися з вибором

Національна вишиванка – той тренд, що став незамінним для кожного українця дуже давно і досі зберігає свою популярність. Наше етнічне вбрання приваблює витонченістю візерунків, різноманіттям фасонів та кольорів. Воно настільки вкоренилося у свідомість людей, що навіть світові дизайнери часом використовують український орнамент у своїх колекціях одягу, аби додати їм «родзинки». І  ці лінійки мають шалений попит за кордоном. Вітчизняні ж виробники сьогодні дбають про те, щоб сучасні вишиванки були максимально модними, підходили під будь-який стиль і мали доступну ціну. Сьогодні етно магазин «Галичанка» розповідає про те, які сорочки з вишивкою зараз у тренді і ділиться цікавими моделями з асортименту.

Які сучасні дизайнерські вишиванки у тренді останні роки?

Українська сучасна вишиванка у тренді вже років з десять. За цей час додалися нові сміливі кольори, деталі, а фасони стали більш зручними для носіння на щодень. Що ж сьогодні носити модно – читайте далі!

Базові білі вишиванки вільного крою

Це – те, що вічне! Ці вишиванки зшиті із якісних та безпечних тканин (сорочкова, лляна, комбінована), мають в міру «вільне» та універсальне пошиття зі спокійними візерунками різних кольорів. В асортименті «Галичанки» такими є жіночі моделі «Агата», «Аквамарин», «Весняні мрії». Представникам сильної статі пропонують вишиванки чоловічі сучасні «Святослав», «Полковник плюс», «Капрал плюс». Для дівчаток і хлопчиків доступні моделі «Розалія», «Маринка» та «Підполковник плюс», «Левко бязь» відповідно.

Різнокольорові вишиті сорочки у фасоні оверсайз

Останні кілька років вони заслужено тримають свою пальму першості серед українців. Чому? Вільний фасон,  об'ємні рукави, що не створюють жодного дискомфорту, можливість підібрати будь-який колір (від білого до помаранчевого), візерунок і кількість вишивки. Тут є де «розігнатися», асортимент справді широкий. Білі, чорні, червоні, сині, зелені, жовті тощо… Ось кілька сучасних моделей вишиванок цього типу: «Паморозь», «Анастасія», (жіночі), «Отаман плюс», «Олекса» (чоловічі), «Лада бязь», «Олекса» (дитячі).

Однотонна вишивка під контрастний чи ідентичний колір полотна

Ці моделі дуже виділяються на фоні «попередників». Вони більш сучасні та елегантні. Уявіть, як цікаво виглядає чорна вишиванка, зроблена білими нитками чи навпаки або наскільки стильна сорочка, вишита білим по білому. Цей тренд з’явився не так давно, але він точно серед топів! Саме таке поєднання кольорів робить сорочку доступною на кожен день, а не лише на свято! Комбінується з усіма елементами гардероба. Дуже незвично і вишукано виглядає сучасна чоловіча вишиванка «Всеволод» чорного кольору, вишита лише білими нитками. Жіночі моделі «Стефанія», «Ажур», «Лівія», «Княжий амулет» різних кольорів теж не менш гарні.

Борщівська вишиванка – поєднання старовини з модою

Ці сорочки родом із Тернопільщини. Вони мають вільний фасон та цілісну, дещо об’ємну вишивку з чітким домінуванням чорного. Полотно зроблене з натуральних або комбінованих тканин. Сорочки можуть мати різні кольори, але переважно вони базові (білий, бежевий, оливковий). Специфіка сучасної вишиванки жіночої, чоловічої або дитячої цього виду якраз у чудовому тандемі різноколірного орнаменту з чорним «обрамленням». Придивіться до неймовірної жіночої моделі «Іларія» та чоловічої «Павло». Виглядає супер стильно та незвично!

Сучасна чоловіча вишиванка на один бік

Цей модний варіант вишиванки з’явився порівняно нещодавно, але отримав немалу прихильність від представників сильної статі. Особливість її у тому, що зроблена вона у стилі базової повсякденної сорочки, але має вишивку, проте не класичну «дзеркальну», а лише з одного боку. На сайті «Галичанки» є дуже стильний варіант сучасної вишиванки для хлопчика і чоловіка «Султан». Підійде для будь-якої події!

Жіноча вишита сукня – модний вибір останніх років

Сукні вишиванки жіночі сучасні останні кілька років просто таки б’ють усі топи продажів. Це пов’язано з тим, що виробники значно розширили їх асортимент, тому зараз навіть найбільш вимоглива модниця може підібрати собі ідеальне плаття з узором, яке і для свята підійде, і для прогулянки згодиться. Довге, коротке, яскраве, базове, з укороченим або пишним рукавом, з об'ємною чи ненав'язливою вишивкою – вибір за вами! Ми лише пропонуємо придивитися до «Христини», «Паризького букета», «Калейдоскопу» тощо.

Ну і як же не згадати про сучасні вишиванки для дівчаток. Вони в «Галичанці» представлені яскравою моделлю «Празькі квіточки» у жовтому, червоному, пудровому і білому кольорах. Вільний крій, широка спідничка, довжина до колін, об’ємні рукави – те, що треба маленькій модниці!

Заходьте на сайт «Галичанки» та шукайте свою наймоднішу вишиванку сучасну на будь-який смак. Тепер ви знаєте останні модні тренди і точно підберете те, що вам підійде найбільше. Дивіться асортимент, замовляйте або приходьте в офлайн магазин у Львові та приміряйте! Адреси вказані на сайті. Поспішайте обрати своє ідеальне вбрання за доступною ціною!

17/04/2023
Додати коментар до цієї статті

Оцініть будь ласка цю статтю *

Погано
Добре

* - поля для обов'язкового заповнення