Подарункові сертифікати

Весільні тренди 2023: актуальні варіанти суконь для розписки

  1. Основні тренди суконь для розписки у 2023 році
  2. Загальні тенденції вибору плаття на розписку

Реєстрація шлюбу – дійство, сплановане до деталей. Хорошу дату й локацію обрати, гостей запросити, про банкет подбати… Ну і головне – купити найгарніше весільне вбрання, що стане справжньою окрасою свята. Вибрати сукню на розписку – непросто, бо в цей день завжди хочеться чогось особливого, і ми знаємо як вам допомогти.

Основні тренди суконь для розписки у 2023 році

Міні, міді або максі, в міру пишні чи приталені, повністю білі або з яскравими акцентами – вибір стильних суконь на розписку сьогодні величезний, але не всі моделі, доступні на сучасному ринку, досі актуальні. Важкі, незручні та надміру пишні сукні одягати в РАЦС давно не модно. Зараз у пріоритеті – зручність і простота.


Актуальні фасони суконь

Цього сезону у тренді прості фасони, які не обтяжують, дозволяють рухатися вільно та почуватися невимушено. Футляр, комбінація, а-силует – те, що буде модним у 2023 році.

Плаття фасону «футляр» приваблює лаконічністю та елегантністю. Це вбрання ви точно одягнете потім ще не раз. Вузьке, добре підкреслює фігуру, мінімум оздоблення або його відсутність, довжина трохи нижче колін – що ще потрібно для найкращого дня у житті. У теплу пору оберіть атласну сукню на бретельках із глибоким вирізом та довжиною «міді». У холодний період найкраще підійде біле плаття на розписку з костюмки з пишними рукавами. Стильно і не холодно!

Комбінація – ще один стильний варіант класичного фасону плаття на розписку. Практичність, стриманість, але водночас елегантність роблять комбінацію фаворитом серед суконь на урочистості і на щодень. Довжину обирайте на свій смак. Доповніть образ легкими локонами, мінімалістичними прикрасами, охайним букетом у тон сукні та підборами на невисокій шпильці. Вуаля, фантастичний весільний лук готовий!

А-силует – фасон плаття, вигаданий ще Крістіаном Діор, у моді вже давно. З роками він лише вдосконалюється і підлаштовується під сучасні реалії. Його особливість – облягаючий верх і поступове розширення до низу. А-силует підходить всім типам фігури. Низьких дівчат робить вищими, худеньким – візуально додає форм, а дамам «плюс сайз» – класно підкреслює фігуру. Якщо вищезгадані фасони вам не подобаються чи з якихось причин не підходять, то цей – точно саме те, що потрібно!


Модна довжина плаття на розписку 2023

Тут все залежить від ваших уподобань! У 2023 році в  моді будуть усі варіації довжини: міні, міді та максі.

Міні. Коротке плаття на розписку знову в тренді! З рукавами або без них, приталене чи вільне, з декором чи без дизайну – важливо вибрати те, що підійде саме вам. У мінісукні нареченій буде легко та зручно. Не потрібно хвилюватися через те, що поділ плаття забрудниться або рухи будуть занадто сковані тощо.

Міді. Довжина трохи вище колін або поза коліна. Вона вважається універсальною. Виглядає витончено, є надзвичайно зручною та практичною, підійде всім. Біла сукня на розписку такої довжини зробить наречену справжньою королевою. Вона не буде заважати і бруднитися.

Максі. Багаторічна класика, котра на певний час втратила популярність через моду на міді. Цьогоріч довгі плаття знову у тренді, адже роблять образ нареченої по-справжньому романтичним. Хочете чогось класичного, але водночас цікавого? Тоді радимо купити біле плаття на розписку саме цієї довжини і цього кольору.

Трендовий декор суконь на розписку 2023

Простота і класика – це круто та модно, але іноді хочеться чогось незвичайного. У 2023 році нареченим рекомендують вибирати плаття з мереживом та етнічні мотиви. Широкий вибір гарних суконь на розписку у Львові з вишивкою можете знайти на сайті «Галичанка».

Мереживо додає сукні ефектності та романтичності. Його використовують для оформлення рукавів, корсета, спідниці, горловини і фати. У 2023 році радять обирати білі плаття на розписку з мереживом на корсеті та нижній частині виробу. Головне – не переборщити з кількістю оздоблення. Повністю мереживні плаття сьогодні не актуальні.

Справжній тренд сезону – вишиті плаття на розписку. Вони демонструють повагу до української історії та сімейних традицій. Крім того, це прекрасний спосіб урізноманітнити свято. Особливо, якщо наречений та гості підтримають ініціативу й одягнуть національне вбрання також. Вишита сукня або комплект зі спідниці та блузки – ідеальний та стильний варіант для походу в РАЦС.


Колір плаття для розписки

На розпис – лише білу сукню! Чули подібне? Це стереотип, котрий зовсім не актуальний у наш час. У 2023 році в моді не лише класичний білий, але й кремовий, бежевий кольори та яскраві відтінки. Скажімо, ви хочете класичну сукню-комбінацію і прагнете виділитися – візьміть модель блакитного кольору. Вона виглядатиме не менш ніжно, ніж біла, але значно оригінальніше.  

Хочете незвичайне вишите плаття на розписку? Зупиніть вибір на класичній білій або червоній сукні, але з особливою вишивкою. Наприклад, на сайті «Галичанки» є неймовірний комплект для чоловіка та жінки «Трипілля» з великими унікальними візерунками, які точно виділять вас із натовпу.


Чи є альтернатива сукням на розписку?

Плаття люблять не всі, тому часом варто шукати альтернативу. Крім суконь, у 2023 році в моді будуть класичні брючні костюми та комбінезони. Особливо – фасон оверсайз. Костюми – більш зручні, у холодну пору року мерзнути точно не будете. Основна їх перевага в тому, що після свята ви не раз ще одягнете вбрання, адже воно підійде для будь-якої події, навіть якщо це похід на роботу.

Загальні тенденції вибору плаття на розписку

При виборі ідеальної сукні в РАГС не варто опиратися лише на тренди. Потрібно врахувати ще три нюанси:

Свій стиль. Любителькам базового стилю радимо обирати сукні без декору та вишивки (чи з мінімальною їх кількістю). Чудово підійде сукня фасону А-силует або комбінація, довжиною міді чи максі білого, кремового, пудрового, бежевого, рожевого кольорів. Поціновувачкам стриманого стилю рекомендуємо зупинити свій вибір на оверсайз-костюмі або комбінезоні з вишивкою, а тим, хто обожнює яскраві мотиви – обрати жовту, червону або синю вишиту сукню з широкими рукавами та довжиною міді.

Тип фігури. Їх існує п’ять:

Пора року. Тут все просто. В холодну пору вибирайте плаття міді або максі з довгим рукавом із натуральних, комбінованих тканин чи еко шкіри. У спеку – легкі сукні будь-якої довжини з льону або шовку.

Купити плаття на розписку у Львові та по всій Україні можна на сайті магазину «Галичанка». Широкий асортимент, стильний дизайн, актуальні фасони та доступна ціна – у нас ви знайдете свого фаворита. Заходьте і замовляйте! Цінуємо та поважаємо кожного клієнта.

03/04/2023
Додати коментар до цієї статті

Оцініть будь ласка цю статтю *

Погано
Добре

* - поля для обов'язкового заповнення