Подарункові сертифікати

Мода та елегантність. Які жіночі костюми зі спідницею будуть популярні у 2023 році

  1. Жіночий костюм зі спідницею: тенденції 2023 року
  2. Вишиті костюми зі спідницею – на свято і на щодень

Класичний костюм знову в тренді! Раніше подібне вбрання мало попит лише серед офісних працівниць, але останні років п’ять стало незамінним атрибутом в гардеробі кожної сучасної модниці. Елегантний, стильний, унікальний… У 2023 році актуальними будуть не лише базові брючні комплекти, але й зручні костюми жіночі зі спідницею, що чудово інтегруються в будь-який образ.

Жіночий костюм зі спідницею: тенденції 2023 року

Костюм зі спідницею – дійсно універсальний! Основний плюс цього одягу – його можна носити і в тандемі, й окремо, створюючи багато цікавих та стильних луків. Верх і низ жіночого костюма зі спідницею 2023 будь-якого фасону зроблений так, що він може класно поєднуватися з багатьма елементами гардероба. Які комплекти зараз у тренді – розповідаємо!

Популярні види жіночого костюма зі спідницею

У 2023 в моді залишається класика – довгі та укорочені жакети, спідниці міні й міді. Виділяємо найбільш актуальні дівчачі варіанти!

Класичний жакет та спідниця олівець

Ідеально підійде для офісного стилю, посиденьок в ресторані та урочистих подій. Чудово комбінується з футболкою, сорочкою, водолазкою. У холодну пору року під нього пасують чоботи до колін, челсі, мартінси, кросівки. Влітку – босоніжки, класичні туфлі. Стильний варіант образу на весну: спідниця, светр, оверсайз-жакет, чоботи. Купити жіночий костюм з спідницею цього фасону зараз можна практично всюди.

Короткий або довгий оверсайз-жакет  та мініспідниця

Класний вибір на щодень. Зручний, легкий, матиме вигляд з топом, боді, футболкою вільного крою, коротким і довгим светром, гольфом. Під нього можна одягнути ботфорти, чоботи до колін, черевики, кросівки. Підійде для походів на роботу, в кав’ярню, на прогулянку. В цьому жіночому костюмі з спідницею ви будете почуватися вільно та невимушено. Цікавий зимовий лук: спідниця, боді, жакет, ботфорти, пальто або шубка, шалик.

Подовжений жакет та спідниця-бейсболка

Молодіжний спортивний варіант, що завоював прихильність модниць у 2022 році. Чудово поєднується з базовими футболками, водолазками, гольфами, відкритими боді. Найкраще взуття для цього костюма – мокасини, кросівки, лофери. Одягаєте лише спідницю? Візьміть до неї худі, світшот або сорочку. Під останню одягніть топ, зав’яжіть сорочку на лінії талії і додайте улюблене спортивне взуття. Цікавий образ готовий!

Світшот та коротка спідниця

Гарний варіант для тих, хто цінує жіночність, але не любить сувору класику. Цей тандем підійде для щоденного носіння у прохолодну погоду. Поєднується з легкими чоботами, черевиками, кросівками. Цей теплий трикотажний костюм жіночий з спідницею можна носити й окремо, створюючи цікаві та зручні образи. Пропонуємо класний варіант: світшот, спідниця, світлі чоботи, бежеве пальто, шарф.

Топ і спідниця міді або максі

Це поєднання – найкраще для літа! Підходить для урочистих подій та на щодень. Чудово комбінується з туфлями, босоніжками, лоферами. Наверх можна одягнути легкий піджак, джинсову куртку, «шкірянку». Стильний лук для святкового дня: топ, спідниця, молочний піджак, лодочки, невелика сумочка.

Об’ємний светр та довга спідниця

База кожної модниці в холодну пору року. Поєднується з усіма видами взуття – від кросівок до ботфордів. Наверх можна вдягнути пальто, легку куртку, пуховик, залежно від сезону. Теплий, стильний та яскравий – цей костюм точно стане невід’ємним елементом гардероба, адже підходить для різних подій. Ідея класного образу на роботу: черевички, светр, спідниця, пальто, шарф, велика сумка.

З яких матеріалів шиють жіночі костюми зі спідницею?

Залежно від пори року для пошиття костюмів використовується:

Що стосується кольорів, то у 2023 році пальму першості традиційно мають класичні відтінки – білий, чорний, сірий, бежевий, молочний, коричневий. Також у моді яскраві кольори – рожевий, оранжевий, синій, жовтий тощо. Вибір залежить від персональних уподобань.

Вишиті костюми зі спідницею – на свято і на щодень

Жіночі костюми з вишивкою – ще один тренд, популярність якого щороку невпинно зростає. Етно магазин «Галичанка» слідкує за модою, тому в його асортименті сьогодні можна знайти національне вбрання на будь-який смак! Розглянемо найцікавіші моделі 2023 року.

Поціновувачкам простих та елегантних образів рекомендуємо вишитий костюм «Іванна». Рукав ¾, приталена спідниця міді, легка вишивка на лівій нижній та правій верхній частинах виробу. Ідеально підійде для робочих буднів. Доступна до замовлення в чорному, синьому, сірому та червоному кольорі.

Стильний варіант універсального вишитого костюма жіночого – модель «Купава». Пишна спідниця міді з поясом та кольоровим орнаментом, сорочка без плечей з об’ємними рукавами і білою вишивкою підійдуть для будь-якої події. Можна носити окремо. Костюм доступний до замовлення в кольорі беж (сорочка) і хакі (спідниця).

Тим, хто не надто любить спідниці, але хоче виглядати елегантно, рекомендуємо купити вишитий костюм жіночий «Купава» з коричневими кюлотами та сорочкою кольору меланж. Неймовірно нарядний!

Сучасні вишиті жіночі костюми для урочистих подій – випускний, день народження, хрестини тощо – представлені моделями «Неповторність». Довга об’ємна спідниця міді, стильний пояс з орнаментом, блузка з широкими рукавами, неймовірна велика біла вишивка. У такому костюмі ви точно будете в центрі уваги!

Ідеальні вишиті жіночі костюми для найважливішого дня у житті жінки – модель «Щаслива мить». Спідниця максі, сорочка з вирізом та об’ємним рукавом, виконана повністю в білому кольорі, включно з квітковою вишивкою на шифонових вставках (нижня частина спідниці, рукави).

Шукаєте модні вишиті жіночі костюми у Львові? Магазин «Галичанка» – саме те, що вам потрібно! Широкий асортимент, якісний товар, доступні ціни. В наявності  – моделі великих розмірів. Заходьте на сайт «Галичанка» або в однойменний офлайн магазин та обирайте саме те, що вам потрібно. Цінуємо кожного клієнта!

07/02/2023
Додати коментар до цієї статті

Оцініть будь ласка цю статтю *

Погано
Добре

* - поля для обов'язкового заповнення